معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی گفت: شهر مشهد و استان خراسان رضوی در ردیفهای اول فرونشست قرار دارد که امیدواریم کسری ۱۰ میلیارد متر مکعبی آب در دشت مشهد طی دوره مشخصی از برنامههای تعادلبخشی جبران شود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، جواد خدایی همزمان با هفته دولت در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهارداشت:مساله آب تکساحتی و تکراهبردی نیست، بلکه تلفیق همه راهکارها باعث میشود به راهکار مناسب برسیم.
وی افزود: فرونشست نرخ مشخصی ندارد، اما اگر از آن نرخ عبور کند، تبدیل به بحران میشود و شهر مشهد و استان خراسان رضوی در ردیفهای اول فرونشست قرار دارد که امیدواریم کسری 10 میلیارد متر مکعبی آب در دشت مشهد طی دوره مشخصی از برنامههای تعادلبخشی جبران شود بنابراین تعادلبخشی یکی از موضوعات مهم در مواجهه با دشتهای دچار بحران است.
خدایی درخصوص پروژه های نیمه تمام خراسان رضوی اضافه کرد: سومین ورزشگاه 6000 نفری ورزشگاه ثامن خواهد بود، اما دو سالن دیگر که افتتاح شده هنوز در آنها مسابقهای برگزار نشده مساله یک پروژههای عمرانی کشور تامین مالی است که طی چند ماه اخیر تامین مالی انجام شد و در پروژه به صورت سه شیفت در حال کار هستند، 50 درصد صندلیهای ورزشگاه هم نصب شده است. طی حداکثر یکی، دو ماه آینده پروژه به بهرهبرداری میرسد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی تصریح کرد: گاهی اعدادی در خصوص پروژههای نیمهتمام بیان میشود، اما ضرورت برخی در نقطه شکلگیری زیر سوال بوده است. پروژههای بزرگ مهمی داشتیم که بخشی از مسائل مهم ما را در حوزههایی حل میکند مانند پروژه ثامن، که ورزش استان را به قبل و بعد از بهرهبرداری تقسیم میکند.
خدایی گفت : ما توانستیم در پنج دستگاه مولدسازی را تا مرحله آخر پیش ببریم و از استان های پیشگام در کشور بودیم که در پنج حوزه نگهداری راه، توسعه خطوط انتقال برق، کمبود سرانه فضاهای درمانی و بهداشتی، کمبود فضاهای ورزشی و فضای آموزشی بوده است.
حجتالاسلام حجت گنابادینژاد، معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی نیز اظهارداشت:بودجه زیارت تا قبل از دولت سیزدهم از سرفصل لایحه بودجه حذف شده بود که در دو سال گذشته در ردیف بودجه سالانه کشور قرار گرفت، اما مبلغ قابل توجهی نیست.
وی افزود: مجموعه اعتباراتی که برای سال 1403 پیشبینی شده 700 میلیارد تومان بوده و برای همه شهرهای زیارتی است لذا امیدواریم با ریلگذاری دولت سیزدهم و اهتمام مجلس در دولت چهاردهم شاهد افزایش این اعتبار باشیم. براساس توافقات صورت گرفته 60 درصد از این بودجه برای مشهد و 40 درصد برای مابقی شهرهای زیارتی است.